donderdag 25 februari 2010

Retro II

Nu we toch op de retro-toer zijn...Kwam deze tegen via het Nederlandse MTB forum. Ik heb vroeger altijd een zwak gehad voor Klein. Tegenwoordig vind ik het niet zo'n spannend merk meer. Dit vind ik wel een aardig ding zo. Voor het stuur vind ik erg stijlvol.




vrijdag 19 februari 2010

Retrobike

Is dit dan niet vet!!! Een prachtige mountainbike uit 1989 en helemaal gerestaureerd.
Op www.retrobike.co.uk is deze dan ook terecht als Bike of the year 2009 gekozen.

zondag 7 februari 2010

Toertocht: Volkel

Het werd onderhand weer eens tijd voor een toertocht! Helaas waren we maar met 2-en, maar dat mocht de pret niet drukken: op naar Volkel!

Vanuit De Schakel ga je eerst een (naar mijn mening) veel te lang stuk op asfalt richting de oude vuilnisbelt/skihelling waar je tegenop mag klimmen. Dat zorgt er iig voor dat je na een kwartier goed warm bent! Via een weer veel te lang stuk asfalt, ga je vervolgens richting de bossen bij Zeeland en Uden. Niet erg spannend in het begin (veel rechttoe, rechtaan) maar een stukje slingeren over een wal maakt veel goed.

Eenmaal bij de pauzeplek aangekomen (soep, thee, krentenbollen) was het verhaal over: de Deus crank had het begeven en zat helemaal los. Ik ben dus vanuit het pauzepunt terug gefietst naar De Schakel in het centrum van Volkel...Helaas.

Bas en Jowan nog net op de foto bij het pauze-punt