maandag 30 juni 2008

Vaste route(s): Deurne, Liessel, Vlierden

Onder het motto "verandering van spijs doet eten" hadden we besloten een andere vaste route te gaan verkennen. Deurne stond op het programma. We wisten niet precies waar te starten, maar de TomTom bracht ons naar een "achterafweggetje" alwaar we de auto voor een boerderij hadden geparkeerd. Daar hadden we al gauw het internationale teken van mountainbike routes in het vizier. De Deurnese route was begonnen...

Op een splitsing, midden in de route, besloten we het bordje "Verbindingsroute Vlierdense Bossen" te volgen, wellicht bracht dat wat meer uitdaging dan de vrijwel rechtoe-rechtaan route van Deurne. Helaas...Niet veel verandering totdat...er een fantastische single-track voor ons lag uitgespreid! Gas erop! Nou ja...gas eruit voornamelijk, Jurgen had een snakebite. Uiteraard zijn we op dit soort dingen voorbereid en gaan altijd volledig uitgerust op pad. Behalve vandaag...alles bij om complete fietsen te demonteren, behalve een pomp. De route dus maar te voet vervolgd, hopende op een voorbijganger die wel was uitgerust met een pomp. Na ongeveer een half uur of zo, kwam er iemand voorbij met een pompje. Dus, lucht erin en de weg vervolgd.

Na anderhalve keer de Vlierdense route te hebben gereden, was het tijd om de verbindingsroute naar de Liesselse bossen te nemen. Aldaar de route gereden maar ook die bracht niet echt veel spannends.

Al met al, veel rechte stukken, weinig singletrack. Niet voor herhaling vatbaar.

Score:

Km's: ??
Gemiddelde: ??

...computertje weigerde dienst...

0 reacties: