dinsdag 1 september 2009

Vaste route: Drunense Duinen int kwadraat

Vandaag was het weer niet zo denderend (regen). Prima om te gaan fietsen dus! De route van de Drunense Duinen gepakt met de bedoeling die 2 keer achter elkaar te doen.
In het begin regende het nog niet zo hard. Het duinzand was wel wat beter te rijden, maar nog te los om er doorheen te fietsen. Wel plakt dat mulle zand met wat water enorm aan je banden. Het koekt helemaal aan elkaar. Het gebruik van de laatste twee tandbladen op de cassette was al meteen onmogelijk. De ketting sloeg er continue op over. Dan maar wat meer schakelen tussen het middenste en het grote blad voor.
De eerste ronde rustig begonnen met aan het eind 21 gemiddeld. Omdat ik nog nergens last van had begonnen aan de tweede ronde. Het begon ook harder te regenen. Op het zand kwamen al wat plassen te staan. Het fietsen door het zand ging daardoor wel wat makkelijker. Bijna niet meer hoeven afstappen. Alleen schuurt dat zand wel enorm aan je kont... Op het eind van de tweede ronde sloeg de kramp toe, vooral bij het klimmen. Toch nog een net gemiddelde gehaald.




Kilometers: 52,2
Gemiddelde: 20,7

2 reacties:

Unknown zei

Tsss...hoe zou dit eruit hebben gezien met Nobby Nics?

Morg370 zei

Tot je knieen in de blub.