maandag 13 oktober 2008

Tourtocht: ATBeasts Gemert

Dit is voor ons een thuiswedstrijd. Vorige keer hadden we besloten nog niet met de 55km akkoord te gaan, maar dit jaar moesten we er dan toch echt aan geloven.

De tocht start zoals altijd bij Fitland en begint met een stuk van de vaste route die om Gemert heen ligt alleen tegen de richting in. Ook wel 's leuk als je gewend bent van de andere kant te komen. Al gauw schiet de route de bossen bij Bakel in richting Helmond (Dierdonk en Rijpelberg) alwaar lekkere technische en bochtige stukken klaar liggen.

De pauzeplek (na 32km) was een beetje ongelukkig gekozen omdat deze aan een doorgaande weg lag. Veel autoverkeer terwijl iedereen zijn fiets in de berm geparkeerd had. Thee, sportdrank, peperkoek of een krentenbroodje was er te fourageren.

Na de pauze zet de "stijl" van de route zich voort en worden lekker technische stukken afgewisseld met korte rechte stukken over wat zandpaden. Al met al een mooie route waarin alles verwerkt zit.

km's: 55.07
gemiddelde: 23.09

Helemaal links in beeld, onder de lantaarnpaal: Bas, Dennis en Jowan aan de thee. Onder in beeld ligt de Cube van Bas te rusten

0 reacties: