zondag 9 november 2008

Tourtocht: Nistelrode - Brabants Mooiste

De tocht start bij de scouting van Nistelrode. Parkeergelegenheid genoeg en duidelijk aangegeven vanaf de aanrijroute. Er waren drie afstanden: 35, 45 en 55km. Voor ons stond vandaag de 45km op het programma.

Meteen is er verwarring bij de start van de tocht; waar naartoe? Nou, dan "de rest" maar achterna kachelen. Er zitten flinke technische stukken tussen maar ook lange rechte baggerpaden. Vlak voor het einde is er nog een leuk stuk in een zandverstuiving, maar voor de rest biedt de route alleen maar modderige ellende.

De tocht (die onterecht Brabants Mooiste wordt genoemd) is uitgezet met linten. Klotesysteem. Ook best wel wat "wielrenners" op de route. Zij onderscheiden zich door op de lange rechte stukken iedereen voorbij te razen en op de technische stukken iedereen op te houden.

Ondanks dat de Salsa niet lekker schakelde, is het een heerlijk fietsje en voelt zeer vertrouwd aan. De carbon achterbrug vangt overigens verbazingwekkend veel klappen op. Ik heb dus een klein beetje een fully...

km's: 46.01
gemiddelde: 20.25

"Rock on!!"

Salsa Moto Slowido


* geconcentreerd *

In het zwart, Dennis


Jurgen en Bas nemen een shortcut

0 reacties: