zondag 10 oktober 2010

Toertocht: ATBeasts Gemert

Vanwege mijn crash van vorige week besloten de 35km variant van deze route te nemen. Ieder gat in het pad of weg was een aanslag op mijn gekneusde ribbenkast.

Anyway...De tocht begint eigenlijk met een stuk van de vaste route maar dan tegen de richting in. Eenmaal in de bij de Grotelse Bossen een half rondje om de Aarlese Visvijver en dan richting de Bakelse Bossen voor een super stukje technisch rijden. Geweldig.

Eenmaal de splitsing van de verschillende afstanden voorbij, is het eigenlijk wel gedaan met het feest. Niet echt spectaculaire stukken meer en na de (goed verzorgde) pauze is het linea recta naar de Gemeentebossen van Gemert om daar vervolgens weer een groot stuk van de vaste route te pakken.

Al met al niet echt spannend en bij aankomst had de 45km er ook wel aan gezeten. We hadden in ieder geval prachtig weer (vol zon in Oktober!) en het parcours lag er perfect bij.

Ondanks de latere start, toch weinig verkeer gehad onderweg. En linten...nee, dat is echt niet mijn ding om route uit te zetten en ik begrijp nog steeds niet de logica om RODE linten voor "links" te nemen en GEEL voor "rechts"...

Bekijk de route op RunKeeper.com



0 reacties: