zondag 18 januari 2009

Tourtocht: Mariahout (BZET De Bosduvels)

De tourtocht start bij de sportvelden van Mariahout (beperkte parkeergelegenheid maar daar hadden wij geen last van aangezien we met de fiets waren). Vanaf daar gaat de route al vrij snel over in een stuk bestaande route van St. Oedenrode (deze route ligt daar pas vanaf november en is dus nog lekker nieuw). Heerlijke bochtjes op een goed aangereden pad. Lekker slingeren en ook hier is de Salsa weer in zijn element.

Na een slopend stukje langs een slootkant (modder + fixe tegenwind), wordt je getrakteerd op een klim op een oude vuilnisbelt. Geweldig! Alles glibberde en gleed en de Nobby Nics leken plotseling nutteloos profiel te hebben. Om ons te motiveren, had de organisatie een paar pamfletten opgehangen met de boodschap "Denk maar bij jezelf, je doet het voor de LOL" en "Had je nu niet liever in je bed gelegen?". Hahaha

De pauze is tot in de puntjes verzorgd. De stopplaats is overdekt, verwarmt en er is zelfs muziek! Top!

Na de pauze komen dat toch een paar ietwat saaire rechte stukken (daar vreesden we al voor). Er viel een druppel regen maar was gelukkig te verwaarlozen.

In totaal is de route gevuld met alles wat er mogelijk is in deze contreien. Ze gaan ons in Mariahout zeker terug zien. Complimenten voor de organisatie!

km's: 64.23
gemiddelde: 19.96

Bas op de Salsa


Bas kijkt in de lens


Alles top!


Jammer, net geen jump op de foto van Dennis


Rock on!


Jowan, herstellend van een griepje, is geconcentreerd aan het werk


1 reacties:

Morg370 zei

tis fikse...
Zuunt dekker nie bij was dus. Misschien leuk alternatief als trainingsronde voor de woensdagen in de zomer??
Ikke.s